Полезные советы

Переваги мережевого шуруповерта

06.10.2017

Завдяки високій ефективності величезне поширення в побуті та на виробництві отримав такий електричний інструмент, як шуруповерт. У число доступних функцій цього незамінного помічника входить закручування і демонтаж кріпильних виробів (гвинти, шурупи, саморізи, гайки), свердління отворів, змішування будівельних складів.

За запитом «электрический шуруповерт» будь-який користувач інтернету може отримати десятки пропозицій від різних реалізаторів електроінструменту. Кращі умови пропонує інтернет-магазин «Альцест» – найбільший український продавець професійного інструменту. Через величезне різноманіття пропонованих шуруповертов різних брендів у покупця можуть виникнути деякі труднощі з вибором. Тому, перш ніж зупинитися на якійсь моделі, потрібно чітко відповісти на ряд питань:

• Яка мета використання техніки;

• Переважаючі умови експлуатації;

• Наявність поблизу джерела живлення;

• Регулярність використання.

Види виконань

Шуруповерти бувають мережевими, акумуляторними і комбінованими.

1. У мережевого пристрою є шнур живлення, який підключається до електричної мережі. Користувач може працювати інструментом як завгодно довго, не піклуючись про падіння заряду батареї.

2. Акумуляторний інструмент потребує зарядженій батареї. Майстер з таким інструментом може переміщатися по об`єкту, не думаючи про джерело живлення. У багатьох випадках акумуляторний шуруповерт незамінний: наприклад, встановлення паркану навколо садової ділянки, монтаж покрівлі або полиць у віддаленому погребі зажадали б тягнути за собою стометровий подовжувач. А якщо робота проводиться на виїзді, де мережа взагалі відсутня, крутити кріплення можна лише руками або батарейним інструментом.

3. Ще один вид шуруповертів – комбінований. Якщо користувач має клопіт з визначенням майбутніх умов експлуатації (нікому невідомо, за яких обставин може знадобитися інструмент), можна купити комбінований прилад, живлення якого здійснюється як від батареї, так і від мережі.

Що вибрати?

Каталог інтернет-магазину «Альцест» e-altsest.com/ дозволяє вибрати інструмент будь-якої конструкції для побутового та промислового використання.

Майстри стверджують, що при роботі з мережевим шуруповертом набагато менше втомлюється рука. Оскільки важка батарея відсутня, переміщати інструмент набагато простіше, і легше тримати його на вазі. Однак при роботі в важкодоступних місцях провід, що тягнеться за пристроєм, заважає працювати, іноді створюючи суттєві перешкоди для досягнення поставленої мети.

Є ще один недолік, пов`язаний з частим переміщенням кабелю по жорсткої поверхні: зовнішня оболонка з часом стирається, що може призвести до ураження електричним струмом. Але якщо за цим прослідкувати, інших неприємностей не передбачається.


Сохранить в: