Домашние рецепты

ПШЕНИЧНИЙ ХЛІБ З ЖУРАВЛИНОЮ ТА ВОЛОСЬКИМИ ГОРІХАМИ от Наталья Машика

04.10.2022


В цьому відео ми вам розкажемо і покажемо як приготувати пшеничний хліб з журавлиною та горіхами.





Інгредієнти

  • 350 г пшеничного борошна ( в мене хлібне)
  • 100 г пшеничного цільнозернового борошна
  • 80 г журавлини( сушеної)
  • 60 г волоських горіхів ( подрібнених,підсмажених на сухій пательні та охолоджених)
  • 2 ч.л. сухих розчинних дріжджів ( або 18 г пресованих)
  • 2 ч.л. солі ( РІВНІ)
  • 285 мл води
  • 2 ст.л. коричневого цукру
  • 1 ст.л. рослинної олії
  • 1 яйце+1 стл води+дрібка солі