Домашние рецепты

Смачні оладки з печінки от Лиза Глинская

23.12.2022

Інгредієнти

  • 150 г гречаної крупи
  • 300 мл води
  • Сіль (за смаком)
  • 500 г печінки
  • 2 цибулі
  • 1 морква
  • 2 яйця
  • Рослинна олія (для смаження)

Приготування

1. Відварюємо гречку у підсоленій воді.

2. Нарізаємо цибулю та моркву. Обсмажуємо на пательні.

3. Пробиваємо в комбайні печінку, гречку та моркву з цибулею.

4. Додаємо яйця, сіль за смаком, чорний перець, за бажанням. Перемішуємо.

5. Обсмажуємо на розігрітій пательні із додаванням рослинної олії. Буквально по 1, аксимум 2 хвилини з кожної сторони, щоб не пересушити.

6. Після викладаємо на тарілку з паперовим рушником.


Видео рецепт: